Da Tyskland var i et dødvande, var det Niclas Füllkrug, der dukkede op og ændrede holdets scoring til uafgjort 1-1. På nuværende tidspunkt har Niclas Füllkrug ikke taget den Tyskland EM 2024 trøjer på for at blive startopstillingen, og han optræder stadig som indskifter. Alle hold er stadig villige til at tro på styrken af ​​unge spillere, idet de tror, ​​at de gamle spillere trods alt har mistet deres evner. Denne situation skete også i England, og deres nuværende rekord er også i en pinlig tilstand.

Det engelske hold lægger vægt på unge spilleres formåen, og i denne europacuppen blev de gamle spillere direkte elimineret fra listen. Blandt dem brugte midtbanespilleren Trent Alexander-Arnolds styrke, som blev fornærmet af for mange fans. Selv turde Klopp ikke tro på Trent Alexander-Arnolds evner 100%, men Englands cheftræner Gareth Southgate troede så meget på hans styrke. Unge spillere har mere vitalitet, men de mangler erfaringsopbygning for meget, og de er som en bunke løst sand uden ledelse af gamle spillere. For det andet lægger de ikke vægt på at bruge Anthony Gordon på fløjen, og midtbanen er ikke villig til at give Harry Kane nogen støtte. Hvis denne situation fortsætter, vil den være dømt til at mislykkes.

Harry Kane troede oprindeligt, at han kunne vinde mesterskabet ved at bære den England EM 2024 trøjer, men desværre ramte den dårlige præstation i to på hinanden følgende kampe ham hårdt. Det tyske hold og det engelske hold er i samme situation. De har begge for mange muligheder, hvilket gør det nemt at træffe forkerte beslutninger, når man skal vælge mellem unge spillere og gamle spillere. Niclas Füllkrug har altid spillet for almindelige klubber, så han er ikke blevet begunstiget af landstræneren. Det var først sidste år, at Niclas Füllkrug valgte at slutte sig til Dortmund og viste gode præstationer, at han ikke blev ignoreret på landsholdet igen.